maanantai 25. helmikuuta 2013

Mm, mokkapaloja!

Tällainen päivä oli tänään. Kotiuduin aamulla kaverin synttäreiltä Helsingistä. Oli muuten vaikeeta löytää pois sieltä! Missään ei näkynyt Tampere-kylttiä, kunnes päätettiin ottaa kepsi avuksi, eikä sekään vielä auttanut! Vaikka minne päin me lähettiin, aina kaikissa kylteissä luki vaan Kotka/Lahti. Lisäksi mun auto juuttu parkkiin. ;D Oltiin ihan paniikissa, että nyt ei päästä kotiin, mutta sit me nähtiin poliisiauto, joka just käänty sihen meidän kadulle. Kauhee viittominen ja huitominen autosta siinä sitten ja pyydettiin poliisimiehiltä vähän apua, "no me tullaan työntään!" ;D Sanoin alunperinkin kaverille että mähän en tohon pieneen väliin ja lumikasaan tee mitään taskuparkkia! Mutta niin me vaan saatiin se auto siihen, vaikka kummallakin puolella oli ehkä 10 senttiä etäisyyttä seuraavaan autoon.

Tultiin joskus viiden jälkeen aamulla kotiin, kaverilla alko siitä sitten työt parin tunnin päästä (mulla on onneks loma!). Kaaduin suoraan sänkyyn.

Oon niin onnellinen nyt, kun näin kaikkia vanhoja tuttuja ja sain yhden tärkeän kaverisuhteenkin korjattua. :)

Aamulla kyllä väsytti, mutta sain mä jotain aikaiseksikin:
Tein niin innolla noita mokkapaloja, että kissan häntäänkin joutu kuorrutetta... ehkä se alko salaa himoita noita kun se sen jälkeen yritti hyppiä pöydälle koko ajan!

♥ Tiia

Ei kommentteja: