keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ruoka-asiaa ja kuulumisia

Siitä on taas niin pitkä aika, kun oon viimeks kirjottanu tänne ylipäätään mitään järkevää! Nyt kevään saapuessa tuntuu että olis taas muutoksen ja uusien juttujen aika, joten ajattelin alkaa olla vähän aktiivisempi tän blogin suhteen :D 

Oon nyt lähiaikoina innostunu leipomaan ja laittamaan kaikenlaista erilaista ruokaa, kun arkena tulee niin helposti laitettua vaan perus lihaa tai kanaa tai makaronilaatikkoa. Nyt siihen tulee muutos ja alan oikeesti syömään terveellisemmin eli enemmän hedelmiä ja kasviksia!

Edellispäivänä tein mustikkavispipuuroa ja eilen innostuin leipoon rahkapullia kun bongasin reseptin netistä :) Illalliseksi oli kermapossua ja juuresmuusia (peruna + porkkana + bataatti). Oli hyvää! Kannattaa käyttää muuten rahkapullissa Valio maustettua kuningatarrahkaa, NAM!

Vaikka muuten kuvittelis, että toi mustikkavispipuuro ois jotenkin terveellistä, niin sitä se ei varmaan ole :D vaikka siihen tuli 3dl mustikoita, niin siihen tuli kuitenkin se 0,5 dl sokeria... mutta mustikka ainakin on terveellistä! Pitäs seuraavaks miettiä mitä tekis noille lopuille mustikoille, vadelmille ja mansikoille tuolla pakkasessa. Kohtahan niitä tulee sinne lisää kun kesä tulee!

Tässä oli mun aamiainen tänään:
Ihanaa aurinkoista talvipäivää kaikille! 
Me lähetään tänään vielä luistelemaan kun on noin upea sää!

Ei kommentteja: