lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kuulumiset

Loma tuli ja meni, eikä ollut kyllä millään lailla kivaa palata koulunpenkille! Paitsi tietysti kavereiden (ja hyvän ruuan!) takia. :D Lomalla otin rennosti enkä tehnyt juuri mitään, paitsi lähettelin työhakemuksia kesätöihin. Toivottavasti joku tärppää! Ei ois nimittäin kivaa olla koko kesää ihan tyhjän päällä. 

Onneks meillä alko viikonloppu jo torstaina ja oli kivaa, kun mentiin porukalla haalaribilesiiin. :) On niin tärkeetä tehä opiskelijakavereiden kanssa muutaki ku opiskella! Se rentouttaa ilmapiiriä.

Eilen sain avomieheltä ihania kukkia naistenpäivän kunniaksi. Oon aina aatellu, että aika turhia tommoset keksimällä keksityt päivät, ku joka päivä pitäs arvostaa naisia;) Silti ilahduin aika paljon vaikka mun mielestä ihmisten ei tarvis vouhottaa tollasesta! Miehille tulee vaan kauheita paineita. Tärkeintä on, kun muistaa synttärit ja vuosipäivän. :)


Naistenpäivän kunniaks käytiin myös leikkauttamassa meidän tyttökisu Siru. Se parka hoiperteli ja kaatuili koko illan ja vähän pelotti, että mitä jos se tippuu jostain pöydältä yöllä kun en oo vahtimassa. Hyvin se yö meni kuitenkin ja nyt se on melkein normaali. Kaulurista se ei tykkää ollenkaan. :D Annettiin sille aamulla kipulääkettä ja onnistuttiin aika hyvin entisiä lääkkeenantoja muistellen. :D Käärittiin Siru pyyhkeeseen ja äkkiä pistettiin kipulääke suuhun ja pidettiin kuonoo kiinni niin kauan kunnes se nielasi sen lääkkeen. Ennen se on aina päässy pois otteesta / sylkässy kaikki lääkkeet lattialle. Muutenkin traumoja tyttökissan leikkaamisesta, kun edellinen kissa repi tikit pois ja oli sitten maha auki sängyn alla... mutta siitä on jo aikaa ja nykyään noi tikitkin sulaa itsestään pois.


Parka!

Oon muuten ollu nyt kauhee telkkarin orja! Sieltä tulee vaikka mitä hyviä sarjoja ja Greyn anatomiakin alko keskiviikkona. Sen lisäksi on Iholla, Hakekaa kätilö, Kosto, Criminal Minds ja pari muuta mitä en ees ehkä kehtaa mainita. ;D


Mahtavaa viikonloppua!
♥ Tiia

Ei kommentteja: