lauantai 20. huhtikuuta 2013

kuulumisia

Huh! Oon nyt tällä viikolla joka päivä käynyt kävelyllä ja voin sanoa, että on kyllä tehnyt hyvää liikkua. Ehkä saan itseäni oikeasti niskasta kiinni ja voisin harkita jo juoksemistakin? :D Nyt voi hyvillä mielin syödä herkkuja. Kaverin innoitus, kevät ja itsestä huolehtiminen on hyviä motivaattoreita yhdessä! Ulkona on just sopiva ilma, kun paistaa aurinko, vaikka tuuli onkin viileä.

Mulla on niskat ihan jumissa, kun oltiin kavereiden kanssa torstaina opiskelijabileissä ja riehuttiin siellä. Aloin jo taas diagnosoida itteeni aamulla... "Onkohan mulla joku aivokalvontulehdus kun on niska näin jäykkä?" No ei näkynyt verenpurkaumia. Voi luoja. ;D On ihan hyvä tietää noita juttuja ja tulevana ammattilaisena pitääkin, mutta toisaalta sitä vaan etsii itsestään aina tiettyjä asioita ja miettii, että onkohan tää nyt vakavaa. On kyllä heikko olo, mutta voi olla monia syitä, mistä se johtuu...

Opintoja on muuten kertyny kasaan 50op, 220op to go siis. :D Eka vuosi melkein takana ja koulun osalta onkin. Harjottelu on toukokuussa ja en tiedä vielä oikein mitkä fiilikset mulla on siitä. Osaankohan mitään vai onko siellä tylsää? Meillä on maanantaina kliinisen psykologian koe eli pitäs varmaan opetella nyt noita Freudin teorioita. Mitä niitä nyt on, viettiteoria, topografinen malli, strukturaalinen malli ja psykoseksuaalinen kehitys. Aika tyhmää, että kurssi kestää kaks päivää ja heti on koe? Psykologia on kyllä kiinnostavaa, mutta vois olla enemmän aikaa. Muutenkin tää koulu on melko kummallista. Joka viikko on n. 2 päivää koulua ja loput vapaata? Ei se sinänsä haittaa, mutta vois pikkasen muuttaa tätä opintosuunnitelmaa.

Ihanaa kevättä!

Ei kommentteja: