sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäloma alkaa nyt!

Mulla alkaa nyt viikon kesäloma, ja toinen puolikas on elokuun puolivälissä. Ei oo mitään kummosempia suunnitelmia, paitsi nähdä kavereita ja ottaa rennosti! Ja on muuten ihana tunne kun on ollut töissä ja sai palkan! Elin koko kesäkuun 0e:lla, joten nyt on fiilis aika katossa, kun sai käydä jopa shoppailemassa itselleen jotain! Aikaisemmin piti miettiä vain, että milläköhän sitä eläisi seuraavan päivän ja tulikin kyllä käytyä aika usein porukoilla syömässä... :D Opiskelijan elämä on joskus melko köyhää. En olis kyllä selvinnyt ilman läheisiä jotka auttoi kovasti kaikessa!

Ostin itselleni mm. ton ihanan värikkään hameen ja ruusukuviolliset pinkit farkkushortsit, ihastuin niihin ensisilmäyksellä! :)

Oon nyt hirveesti alkanut tykätä värikkäistä vaatteista! Ostan ihan kaikenvärisiä laidasta laitaan, kun ennen pysyttelin vaan turvallisesti harmaassa, mustassa ja muissa melko mitäänsanomattomissa väreissä.

Muutettiin muuten kesäkuun puolivälissä vanhasta kämpästä pois. Me asutaan nyt rivitalon päädyssä n. 100 metriä mun vanhemmista ja on kyllä ihana kämppä! Meillä on myös terassi ja oma piha, jossa kissatkin saa ulkoilla kunhan hommataan ensin remmit. 

Pelastin muuten äidin melkein kirpparille laittamat Pariisin kengät! Ne on onneks samaa kokoa kun mun jalka mutta kiristää kyllä vähän, onko noi jotain nahkaa sitten. Näyttää joltain käärmeennahalta. :D Hinnan puolesta vois kyllä ollakin! Onhan noi jotain 20 vuotta vanhat jo, mutta ihan kuin uudet! Taidan pitää niitä koristeena jossain kaapin päällä, ellei iske jonain iltana himo pistää niitä jalkaan. ;)Ah miten ihanat!

Ihania keltaisia kukkia porukoiden takapihalla!

Ei kommentteja: