keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Paljon tapahtuu!

Kesätyöt alko maanantaina ja voin sanoo, että on ollut todella mukavaa olla taas töissä opiskelujen ja harjottelun jälkeen. Tää työ on mun kolmas työ henkilökohtaisena avustajana, joten sillain on tuttua hommaa. On ollu ihania helteitä koko viikon ja rusketuskin on tarttunut kivasti!

Ollaan myös mökkeilty, oltu rannalla paljon, syöty hyvin ja juhlittu kaverin ylppäreitä. Kesä! 

Lisäksi me muutetaan! Tää tietää tupareita;) Osoite muuttuu kesäkuun puolivälissä ja muuttolaatikot on jo melkein pakattu. Myin ylimääräisiä tavaroita Tori.fissä ja oli kyllä aika nopeeta toimintaa: ne ehti olla siellä alle päivän! Hyvä paikka, suosittelen.

Ja oon blondi.

Ps. Mun blogin nimi L'impératrice tarkoittaa keisarinnaa (sen Dolce&Gabbanan hajuveden mukaan); sain just tietää että mun nimi Tiia tarkottaa prinsessaa/jumalatarta, joten oli ihan osuva blogin nimi ennen kun edes tiesin? ;)Kävin muuten sellasessa liikkeessä, joka myy amerikkalaista retrokamaa. Mukaan tarttui magneetteja ja (metalli)postikortteja. Pistän noi postikortit seinälle! Oisin halunnut ostaa sieltä vaikka mitä retrokahvipurnukoita, kelloja, sytkäreitä (vaikka en polta) ja laukkuja, mutta tää saa luvan riittää. En halua liian amerikkalaishenkistä kotia, tuntuis melkein siltä että olis American Dinerissä. :D Noi magneetit oli musta hauskoja. En jaksanut edes kääntää noita paria kuvaa...
Ei kommentteja: