sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Unelmointia

Nyt kun lomalla on aikaa haaveilla ja tehdä kaikenlaista muutakin, niin aloin katsella hääpukuja myös senkin innoittamana että eräs tuttava menee naimisiin! On outoa, että myös pari kaveria yläasteelta/lukiosta saavat vauvan, justhan me kaikki oltiin vasta teinejä! Mutta kai se on ihan normaalia parikymppisenä jo perustaakin perhettä ja luoda tulevaisuutta.

Mä ja mun mies ollaan seurusteltu vasta kohta kaksi vuotta ja asuttu yhdessä vuoden ja kaksi kuukautta eli melko vähän aikaa. Se on kuitenkin mulle tosi pitkä aika, koska en oo ennen tätä seurustellut näin vakavasti. 

Kyllä sitä huomaa muuttuneensa kun haaveilee häistä! Me ei olla vielä kihloissa, vaikka on niistä ollut vähän puhetta ja ollaan tavallaan luvattu toisillemme että pysytään aina yhdessä (kuulostaapa kliseiseltä). Ja me molemmat tiedetään jo suurinpiirtein millaset häät halutaan. Me ollaan niin samanhenkisiä ihmisiä kuin olla ja voi ja haaveillaan samoista asioista, mikä onkin erittäin tärkeää parisuhteessa, vaikka ammatit ja kiinnostuksen kohteet onkin erilaiset.

Kyllä aina haaveilla saa, vaikka häihin on vielä pitkä matka! On hyvä tietää ajoissa mitä haluaa, mutta on hyvä myös olla täysin varma että "kestää" toista loppuelämän. Kyllä tässä parin vuoden aikana on saanut aika hyvän käsityksen siitä, mitä edessä on tiedossa ja olenkin varma, että mieheni on mulle se oikea.

Hääpuvusta vielä sananen. Oon aivan ihastunut nyt olkaimellisiin pitsisiin hääpukuihin, kun aikaisemmin luulin että haluan olkaimettoman satiinisen! Saa nähdä miten maku tästä vielä muuttuu.

Kauniita hääpukuja Zazabellan sivulta:Weheart:


Ei kommentteja: