sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Stand up -komiikkaa, hyvää ruokaa ja aurinkoa

Niistä on hyvä viikonloppu tehty. En ymmärrä miten voi mennä näin nopeasti! Perjantaina käytiin lemppariravintolamme Pancho Villan burgerviikoilla ja oli kyllä aivan mieletöntä ruokaa! Itse tilasin Diablo's chickenin ja siinä oli menun mukaan kanaa, halloumjuustoa, pekonia, paholaisenhilloa, cheddarjuustoa, currymajoneesia, tomaattia ja sipulia ja salaattia. Oli parhaimmat makuyhdistelmät kyllä yhdessä hampparissa mitä oon koskaan maistanu! Tekis mieli mennä uudestaan... Kuvaa ei nyt oo, koska on ihan  hyvä jättää joskus se puhelin kotiin.

Lauantaina oltiin katsomassa Niko Kivelän Toinen minä -kiertuetta Tampere-talossa. Oli aivan mahtava keikka!! Sai kyllä nauraa posket aivan kipeinä. Toivottavasti Youtubeen tulis tosta keikasta vähän jotain koostetta! Sen jälkeen mentiin kavereiden kanssa jatkoille Tampereen yöelämään ja oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa vanhoja kavereita.

Tänään käytiin moottoripyöräilemässä ja ollaan vähän siivottu. Kissojakin vietiin pihalle ja ne tykkäsi siitä kyllä hirmuisesti. Kohta alkaa Kosto ja sitä ennen pitäisi vielä lämmittää saunakin, joten taidanpa nyt siirtyä pois koneelta!

 //Kerrankin mentiin bussilla Tampereelle! Vaihtelua.//

 //Kilisteltiin vähän Tampere-talossa.// 

//"Ota joku ihan kamala ilme!" Hahaa! Niko Kivelä sydän.//

 //Siinä on meidän hurmaava Sirpa-kisu (Siru).//

//Tää turkoosi "lehti" oli se kirpparilöytö mistä mainitsinkin aiemmin!//

Ihanaa alkavaa viikkoa ja tulevaa vappua, jos en sitä ennen tänne kirjoittele!

Ei kommentteja: