tiistai 8. huhtikuuta 2014

Synnytystä, eläinlääkäriä, treenimotivaatiota

Otsikossa tulikin oleellisimmat tällä hetkellä, haha! Kerron miten ne kaikki liittyy toisiinsa.

Koulu on taas lähtenyt käyntiin 10 viikon harjoitteluputken jälkeen: ihanaa! Saa vain istua, eikä tarvitse tehdä muuta kuin kirjoittaa muistiinpanoja (jos sitäkään). Meillä opetetaan koulussa tällä hetkellä muun muassa äitiyshoitotyötä, synnytystä, lastentauteja ja vastasyntyneen hoitoa. Vihdoinkin oman alan asioita! Syksyllä on tiedossa harjoittelu vastasyntyneiden teholla ja synnytysvuodeosastolla, mitä ainakin odotan innolla. Saa nähdä miten sitten syksyllä osaan neuvoa vanhemmille vastasyntyneen hoitoa ja imetystä! Tällä hetkellä tuntuu että niistä ei ole vielä mitään hajua...

On meillä välillä kyllä tylsääkin koulussa, mutta onneksi ajan voi käyttää hyvin hyödyksi! Sain esimerkiksi yhden tylsän tunnin aikana tilattua Zalandosta itselleni vähän uusia kesäisiä juttuja: tilasin kahdet kesäkengät ja arkimekon (postauksen lopussa). En ajatellut hankkia nyt mitään ihmeellistä, kun pitäisi vähän yrittää kiristää kukkaron nyörejä, että jäisi jotain säästöönkin (ei sitä tiedä mihin lähitulevaisuudessa tulee uppoamaan rahaa;). Kevään toivehankinnoista en ole vieläkään saanut hankittua nahkatakkia, kun sopivaa ei ole vain löytynyt. Ehkä pärjään kuitenkin mun lyhyt mallisella nahkatakilla ja kangastakilla tän kevään.

Yllättävä rahanmeno oli nyt perjantaina eläinlääkäri. Käytettiin meidän kissaa siellä kun se on raapinut päätänsä niin kamalasti ja se sai antibioottikuurin ja kaulurin. Ei elämä ainakaan tylsäksi tule, kun joutuu tunkemaan kissan suuhun joka aamu ja ilta lääkettä, se on nimittäin melkoinen taitolaji, haha! Toivottavasti se pieni nyt paranee pian, ettei tarvitsisi kahta viikkoa pitää sitä kauluria. Se on melko reppanan näkönen sen kanssa.

Nyt kevään lähestyessä olen taas alkanut liikkumaan reippaasti. Teen n. neljän kilometrin pituisia lenkkejä ja lihaskuntotreeniä kotona ja pyrin liikkumaan joka toinen päivä, ainakin näin aluksi. Kännykkään ladattavat Sportstracker ja Nike training ja muut treenisovellukset antavat kyllä todellista motivaatiota liikkumiseen, kun näkee miten pitkän matkan on juossut ja paljon on kuluttanut! Saa myös selkeitä ohjeita lihaskuntoliikkeistä. Suosittelen kaikille! 

Mutta nyt vois aukaista Netflixin, laittaa leffan pyöriin ja syödä kunnon illallisen että huomenna taas jaksaa harjoitella synnyttämistä!

Ihanaa kevättä kaikille! 

Ei kommentteja: