maanantai 12. toukokuuta 2014

Ruokaa ja liikuntaa

Viime päivinä on tullut liikuttua paljon ja oon kyllä tyytyväinen (toivottavasti tää jatkuu samaa rataa). Eilen illalla ja tänä aamuna, heti kun heräsin, kävin n. 4 kilsan pituisella lenkillä ja oli kyllä ihanan virkistävä herätys! Kotona tein vielä lihastreeniä lenkin jälkeen. Sain parit rakotkin jalkaan, joten huomenna aion pitää lepopäivän.

Aamiaiseksi söin kaurapuuroa ja sitten katselin telkkua ja siivosin ja iltapäivällä lähdin käymään koulussa, kun oli pakollinen tunti. Sen jälkeen kävin hiukan shoppailemassa.

En tunnusta olevani välineurheilija, mutta kävin urheilumotivaatiota nostattaakseni ostamassa itselleni parit urheilupaidat (aina hyvä tekosyy ostaa vaatteita). Eihän nyt ilman kunnollisia varusteita voi liikkua! Laitan niistä kuvia myöhemmin. Nyt kun vihdoin olen kotona, ajattelin tehdä vielä pientä lihastreeniä ja sitten alkaa kokata meille kanapastaa. Ilta kuluu Game of Thronesin ja mahdollisesti saunan parissa. (Pakko sanoa välikommenttina, että on kyllä toisaalta niin vaikeeta olla tätä sukupuolta, kun täytyy aina miettiä että meneekö nyt saunaan vai ei, kun hiukset rasittuu kun niitä pesee liikaa, haha!)

Toinen intohimo liikunnan lisäksi tällä hetkellä ja ikuisesti on ruoka. Yksi päivä tehtiin hampurilaisia alusta loppuun itse, oli niin maukkaita! Näin ne syntyivät:

//Tässä on kastike hampurilaisen väliin, siihen tuli kaikkea mitä kaapista löytyi. Kotikokissa oli aika hyvä ohje. Tässä on mm. paprikaa, kananmunan keltuaista, erilaisia mausteita, sitruunaa.//

//Jauhelihapihveihin laitetaan aina mausteeksi sipulia, valkosipulijauhetta, mustapippuria, paprikajauhetta. Tulee aivan täydellistä!//

//Lohkoperunat valmistuu siten, että pilkkoo perunat lohkoiksi, ei tarvitse edes kuoria. Kulhon pohjalle pistetään öljyä ja sinne laitetaan kaikkia mausteita mitä haluaa ja sitten perunat perään. Uunissa 225 sen verran kun näyttää hyvältä!//

//Ruuanlaitossa tarvitsee aina vähän Somerbytä! (Ainakin viikonloppuisin...)//

//Nää hampparien hatut tehtiin melkein normi sämpylätaikinaa mukaillen.////Ah oli niiiin hyvää!//

Ja lopuksi tässä on pari omakuvaa, kuva päivän asusta ja mun autosta viime viikolla, kun tuli takatalvi. Toivottavasti nää päivät tästä alkais lämpenemään pikkuhiljaa. Viime vuonna tähän aikaan oli jo ihanat helteet. Kesätyötkin alkaa parin viikon päästä, ihan hurjaa ajatella. Olin siellä viime viikolla jo yövuorossa ja väsytti kyllä sen jälkeen. Pitää taas yrittää jaksaa koulun penkillä istumisen jälkeen tottua vuorotyöhön.
//Outfit of today.//

Ihanaa maanantaita!

Ei kommentteja: