lauantai 6. syyskuuta 2014

Kolmas päivä Kreetalla ja Elafonissi

Kolmantena aamuna Kreetalla herättiin jo melko aikaisin, käytiin syömässä aamupala ja sitten jo lähdettiin reissun päälle. Saatiin vuokrattua auto hotellin kautta kätevästi niin, että se oli aamulla odottamassa meitä hotellin pihassa. Saatiin hyvät ohjeet hotellista, mitä kautta meidän kannattaa mennä Elafonisiin. Meille piirrettiin ihan karttakin. :D Vähän jännitti, että mitä siitä ajamisesta tulee paikallisen liikenteen keskellä. 


 Oli kyllä komeita maisemia.

 Menomatkalla mentiin tota sinisellä katkoviivalla merkittyä tietä etelään päin vuorten läpi.  Oli ihan pakko pysähtyä autolla, kun oli niin hieno näkymä ja meri kimmelsi!

 Tässä kuvassa Elafonissi jo häämöttää tuolla kaukana niemen takana.

 Pikkuaasi 


Aivan ihanaa kirkasta ja matalaa vettä!


 "Taivas maan päällä."

Ehdottomasti hienoin hiekkaranta, missä oon ikinä käynyt. Porukkaahan siellä piisas, kun on niin suosittu paikka.

 Moussakaa.


 Tota auringonlaskua kelpais katsella vaikka joka päivä.

 Tää oli taas siitä ihanasta jälkkäriravintolasta! Toi annos oli tosi iso, maksoi jonkun pari euroa ja oli NIIIN hyvänmakuista! Mikä voi voittaa aidon vohvelin, hedelmät, suklaakastikkeen ja kermavaahdon. Musta tuli tällä matkalla joku valkoviinin litkijä. Yleensä oon tykännyt vaan kuohareista, mutta nyt joka kerta otin valkoviiniä ja tykkäsin kyllä joka lasillisesta.

Ravintola Nymfes. 

Oli kyllä aivan huippupäivä! Menomatkalla nähtiin enemmän merta, tulomatkalla ajettiin vuorten keskellä. Välillä tiet oli niin kapeita, että vähän jännitti, mutta hyvin niistä kuitenkin mahtui meidän Ford Fiestalla. Ei ollut ihan kamalan kallista vuokrata autoa kolmeksi päiväksi, ehdottomasti siis suosittelen jos joku on menossa! Meillä oli melko tuliterä auto, mutta heppoja siinä ei juuri ollut jota ehkä vuoristoteillä tarvisi! Ilmastointi oli kuitenkin ehdoton. Eikä sillä niin väliä ole, millainen auto on, kunhan vaan pääsee eteenpäin.

Ei kommentteja: