keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Neljäs päivä Kreetalla, roadtrippiä: Georgioupoli ja Kournas-järvi

Neljäntenä päivänä tehtiin pientä roadtrippiä autolla, kun kerran sellainen oltiin vuokrattu kolmeksi päiväksi. Hotellin henkilökunta oli taas todella avulias, kun he suosittelivat, mitä asioita Kreetalla kannattaa nähdä ja kokea, joten otimme suunnan pikkukaupunkiin Georgioupoliin pitkine hiekkarantoineen ja Kournas-järvelle, joka on ainoa makean veden lähde Kreetalla. Otettiin vähän aikaa aurinkoa rannalla ja uitiin, mutta lähdettiin melko pian kuitenkin jo eteenpäin, kun oli vielä niin paljon nähtävää.
Georgioupolissa oli pieni valkoinen kirkko meren äärellä, Agios Nikolaos, jonne tie ei ollut kaikista helpoin mahdollinen kävellä. Oikeastaan oli todella vaikeaa koittaa pysyä pienillä kivenlohkareilla vain varvassandaalit jalassa! Noin kymmenen minuutin päästä pääsimme kuitenkin turvallisesti perille, vaikka matka ei näytäkään tässä kovin pitkältä. :DKournas-järvi, josta vuokrattiin kaksinpoljettavat polkuveneet. Oli kyllä hauska elämys.


 Meinattiin uida, mutta sen jälkeen kun nähtiin vesikäärme meidän veneen vieressä, niin ei uskallettu!  Muut ui ihan onnellisina ja tietämättöminä moisesta vaarasta mikä liikkuu veden pinna alla...
Ei kommentteja: