perjantai 19. syyskuuta 2014

Viimeiset kaksi päivää Kreetalla

Taas tällainen kuvakilometripostaus Kreetalta. :D Tässä näkyy kaksi viimeistä päivää, jotka vietettiin Haniassa hyvin syöden ja juoden viiniä (ja ouzoa ja rakia), shoppaillen ja nauttien upeasta säästä, maisemista ja merestä. Tässä näkyy nyt se mustavalkoinen Santorinilta ostettu ihana kuviomekko sekä kokopitkä violetinsininen mekko, Ostin vielä kokopitkän viininpunaisenkin mekon, mutta sitä ei näy kuvissa. Kävin ottamassa myös pedikyyrin eräässä turkkilaisessa spa:ssa ja maksoi vaan 10 euroa!

Oli kyllä ihana reissu ja joka puolella oltiin todella ystävällisiä. Ei Kreikan ja Kreetan ruokaan ja kulttuuriin voi olla ihastumatta. Saatiin hotellilta käsinkirjoitettu kortti ja lahjapaketti, missä oli saippuoita. Seuraavaksi kerraksi meille lupailtiin sviittiä ja saatiin ihan ilmainen kyyti hotellilta lentokentälle. Suosittelen kyllä Monte Vardiaa ihan kaikille! Rauhallinen hotelli lähellä keskustaa, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana hälinästä. Upeat maisemat, hyvä palvelu ja ihanat ihmiset. 

Joku päivä varmasti mennään uudestaan, mutta sitä ennen odottavat toiset seikkailut! Oon menossa ensi kuussa moikkaan kaveria Amsterdamiin ja Rotterdamiin, joten siitä sitten myös tulee postausta! Seuraavia matkakohteita voisivat olla vaikka Kap Verde, Australia, Uusi Seelanti, Mauritius, Islanti tai vaikkapa joku paikka Aasiassa...

 

Ei kommentteja: