perjantai 3. lokakuuta 2014

Ruokalöpinää

Aattelin, että nyt kun tulee pian taas synkkä syksy ja aamut tulee olemaan kiireisiä ja ruokavaliotakin täytyisi vähän muuttaa, niin kaivoin meidän kaapista esille tehosekoittimen. En oo käyttänyt sitä varmaan yli vuoteen, hups. Tein sillä kuitenkin äsken ihanan makuisen hedelmäsmoothien! Siihen tuli banaania, appelsiinimehua ja vaniljajogurttia. Saa hyvin yhdistettyä eri aineet ja ei kauaa kestä kun sen juo! Jos miettii että erikseen söisi banaanin ja jogurttia ja joisi appelsiinimehun, niin kyllähän siinä enemmän aikaa menee kuin smoothien juomisessa.

Kävin  myös hakemassa Punnitse&Säästä:stä cashewpähkinöitä ja mm. auringonkukan, pellavan ja seesamin siemeniä! Mukaan tarttui myös gojimarjoja, jogurttibanaaneja ja raakasuklaata. Oon jotenkin tosi kiinnostunut nyt terveydestä ja superfoodeista ja ajattelin, että otan niistä selvää, mutta aloitan ensin tutusta ja turvallisesta ja pienillä muutoksilla ruokavaliossa.

Aion nyt syksyllä lisätä ruokavalioon enemmän hedelmiä, pähkinöitä ja muita terveellisiä asioita. Enkä osta enää välipalaksi suklaapatukkaa, vaan yritän löytää tilalle jotain täyttävää ja ravitsevaa. Haluaisin kokeilla erilaisia proteiinipatukoita, mutta en tiedä, onkohan niistä oikeasti jotain hyötyä? Pitää muuttaa ruokavaliota pois lihapainotteisesta suunnasta siihen suuntaan, että liha on vain osa päivän ravinnosta. Kun nyt olen taas aktiivisemmin alkanut liikkua ja urheilla, kokeilin myös ProFeel kaakaojuomaa ensimmäisen kerran ja tykkäsin siitä paljon! Jotenkin salaattiin olen nyt ihan kyllästynyt, se ei maistu yhtään. En nyt aio pakottaa itseäni laittamaan sitä ainakaan kotona ruuaksi (koulussa kyllä syön sitä), ja ajattelinkin korvata salaatin ainakin vähäksi aikaa hedelmillä.

Saa nähdä mihin suuntaan mennään. Tällasia vaan mietin.

Ei kommentteja: