tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyn shoppailut


Zalandoltahan sitä tuli taas tilattua. On niin helppoa netissä vaan katsoa läpi eri vaatevaihtoehtoja ja vertailla, jos ei vaan huvita poistua kotoa ostoskeskusten hälinään. Oon saanut nyt kolmen tilauskerran aikana joka kerta hyvälaatuisia ja oikeankokoisia vaatteita, joten miksipäs en kokeilisi uudestaan. Tällä kertaa halusin syksyisempiä neuleita ja niiden kanssa sopivia legginssejä, koska minulla ei ole legginssejä ollenkaan. Jos ei siis lasketa sellaisia, joita käytetään jumpatessa mutta muuten ei kehtaisi käyttää...

Vaatteet siis saapuivat tänään ja ovat kaikki sopivia. Varsinkin Vilan neule on aivan ihana! Se yltää jopa pohkeiden puoliväliin ja on todella lämmin ja pehmeä. Samaa voisi sanoa Vero Modan neuleesta. Näiden neuleiden kanssa on sitten kiva käyttää legginssejä, kun ne ovat niin pitkiä. Oon aina ollut enemmän farkkujen käyttäjä kuin legginssien, mutta nyt kaipasin jotain rentoa vaihtelua. Vähän tummat on värit, mutta oon käyttänyt niin paljon värikkäitä vaatteita, että kyllä välillä tarvitseekin mustaa.

Ja tiedän, pitäisi varmaan nyt säästää, kun on viikonloppuna Amsterdamin reissu tulossa ja kesätöihin on vielä pitkä aika! On vaan niin vaikeeta vastustaa kiusausta, kun tilaaminen on niin helppoa. Mutta oon toisaalta ylpeä itsestäni, oon osannut kieltäytyäkin ostamasta vaatteita, joita olisin halunnut. Suunnittelen joskus aika tarkkaan, mitä oikeasti tarvitsen, mutta joskus niitä heräteostojakin tarttuu mukaan, ei sillä että ne jotenkin huonoja olisivat.

Nyt täytyy varmaan alkaa siivota ja sitten aion löhötä sohvalla telkkaria katsellen. Hauskaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja: