maanantai 9. maaliskuuta 2015

Monday again

Viikonloppu meni rennoissa merkeissä. Käytiin ystäväpariskunnan kanssa syömässä ja yksillä (kyllä, yksillä, luit oikein) ja avomiehen kanssa katsottiin How I met your motherin 9. kausi melkein kokonaan, juotiin viiniä, käytiin saunassa ja vaan oltiin.

Tänään meni koko päivä tutustumassa synnytyssalin ihmeellisyyksiin, kun käytiin siellä katselemassa paikkoja ennen itse harjoittelua. Illalla olin vielä synnytysvalmennuksessa neuvolassa eli aikamoinen pläjäys synnytyksen hoitoa, kivunlievitystä, imetystä ja muita asioita tänään... Kyllä sitä huomaa, että tietää jo paljon asioita, vaikka välillä tuntuu ettei osaa mitään. Nyt on kyllä aika hyvä fiilis tulevasta.

Huominen ja ylihuominen on vapaita. Toivottavasti huomiselle saadaan yhtä ihana auringonpaiste kuin mitä tänään oli! Kevät taitaa tulla, tänään oli mittarissa jo +10c. Voisi käydä kävelyllä, lukea vähän tenttiin ja ottaa rennosti ennen 10 viikon harkkaputkea, joka alkaa ensi viikolla.


PS. Laitoin jo talvikengät kaappiin. Tuli hieman innostuttua tästä keväisestä lämmöstä, vaikka tiedän että takatalvi voi yllättää... Täytyy pian pestä mun valkoiset Converset (jokakeväinen rutiini ja en kestä likaista valkoista), jotta ne on heti valmiina käyttöön kun maa vaan kuivuu!

Ei kommentteja: