torstai 5. maaliskuuta 2015

Vapaapäivä

Tänään oli ihanaa nukkua pitkään. Heräsin kylläkin jo ennen kymmentä, mutta verrattuna normaaleihin arkiaamuihin se oli täyttä luksusta. Kävin jopa kävelyllä tänään ennen puoltapäivää (epänormaalia!), muuta en ole sitten juurikaan tehnyt, haha. Pitäisi varmaan kohta alkaa siivota. Ajattelin myös taas kokeilla youtube-joogaa, mutta saa nähdä saanko aikaiseksi... Varmaan oikeasti tuijottelen telkkaria ja laitan saunan päälle.

Eilen illalla katsottiin Puhdistus. Olen nähnyt sen jo kerran elokuvissa, mutta nyt toisella kerralla se kosketti ja puhutteli vielä paljon enemmän. On kyllä erinomaisen hyvä suomalainen elokuva kaikessa raakuudessaan ja realistisuudessaan! Hyvän elokuvan tunnistaa siitä, kun unohtaa oman elämänsä pariksi tunniksi. Ja oli kyllä virkistävä tunne. Kieltämättä tässä on ollut pientä stressiä siitä, saako kesäksi töitä. Niitä näyttää olevan tänä kesänä melko huonosti sairaanhoitajalle. 

Ihaniakin asioita on tapahtunut. Sain varmistuksen siitä, että pääsen Irlantiin ensi vuoden alusta harjoitteluvaihtoon. Hui! Ihanaa päästä asumaan eri maahan kolmeksi kuukaudeksi ja kiertämään Irlantia, Skotlantia ja Englantia. Vaikka parisuhteen kanssa täytyy hieman joustaa tässä asiassa, uskon että vaihdosta ei seuraa muuta kuin hyvää. Saa kokemusta eri maassa asumisesta ja työskentelemisestä, saa matkustaa ja kokeilla uusia asioita. Siihen on kuitenkin vielä vuosi aikaa. Seuraavana suunnitelmissa on harjoittelu neuvolassa ja lapsivuodeosastolla tämän kevään aikana. Kesästä ei ole vielä tietoa, mutta syksyllä jatkuu synnytyssali ja sitten onkin enää vuosi jäljellä opiskelua. En olisi uskonut koulun aloittaessani, että 4,5 vuotta menee niin nopeasti.

Onneksi huomenna on perjantai. Viikko on mennyt taas todella nopeasti ohi, mutta ei haittaa kun kevättä kohden mennään! Vaikka lomaviikko juuri loppui, tulee parin päivän tauko taas tarpeeseen. Toivotaan, että se aurinkokin sieltä jo pian pilkistäisi että saadaan valoa värittömyyden keskelle!

Ei kommentteja: