lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kuulumisia ja tulevia hankintoja

Nyt on äitiysneuvolaharkka takana ja lapsivuodeosasto kutsuu. Ensi viikolla on vielä pari päivää vapaatakin ennen sitä, onneksi. Noin kuukauden päästä alkaa kesätyöt, en voi uskoa! Kohta pääsee mökille ottamaan aurinkoa, uimaan, saunomaan, istuttamaan perunat, porkkanat, mansikat jne. ja nauttimaan kesäöistä. Ihanaa!

Nyt on pari viikkoa ollut sellainen väsymys että oksat pois! Varmaan johtuu keväästä, mutta kyllä on ollut sellanen meno päällä että varmasti se on ollut isoin syy. Olin myös vähän kipeänä, voi johtua kevään ensimmäisestä moottoripyörälenkistä. 


 //Ihanat pääsiäiskukat ja suklaamunia!//
 //Kiireettömän aamun aamiainen.//
//Kissakin halusi mukaan kuvaan.../

Odotan innolla tulevaa, sillä tänä vuonna ja lähitulevaisuudessa tulee tapahtumaan mahtavia asioita. Lähden kaverin kanssa syyskuussa kuukaudeksi Indonesiaan, Malesiaan ja Thaimaahan. Tulee huippu reissu! Ensi vuoden helmikuussa Irlanti ja Tralee kutsuu 3 kuukaudeksi, lähden opettelemaan kätilötyötä Irlannissa. Tarvitsee järjestellä todella paljon asioita sitä varten... no hankin jo Visan, otin passikuvat. Vielä pitäisi hankkia itse passi, käydä ottamassa rokotesarjan vika rokote, käydä hammaslääkärissä, tehdä opintotuen muutokset, säästää, ottaa matkavakuutus, tehdä matkustusilmoitus, hankkia viisumi, tehdä hakulomake Traleen yliopistoon, järjestää asuminen, tehdä kielitesti, hankkia lentoliput, tehdä opintosuunnitelma jne jne lukemattomia asioita! Alapuolelle olen listannut pari asiaa mitä pitäisi myös hankkia.

LG G3 16GB
Vanha puhelin Samsung Galaxy S2+ alkaa jo hieman temppuilla... Tämä olisi varmasti hyvä, ei liian kallis vaihtoehto. Onhan tälläkin kyllä hintaa. Mulla on ollut aina periaate, että en maksa puhelimesta ikinä yli 300 e. No tämä maksaa satasen enemmän, eli saa nähdä...

Sony A5000 järjestelmäkamera
Tulevien reissujen ikuistusta varten, rakastan valokuvata! Edellinen kamerani on minipokkari, nyt tarvitsisi vähän laadukkaampaa. Nyt on hyvä syy hankkia parempi kamera.

Samsung Galaxy Tab S 10,5 4G 32GB 
Tämä lähinnä yhteydenpitoa varten vaihdon aikana. Läppäri jää tänne Suomeen, enkä ajatellut ostaa toista läppäriä. Tabletti on kätevä ja kulkee mukana joka puolella.

Pitää vielä vähän ottaa selvää eri vaihtoehdoista puhelimissa, kameroissa kuin tableteissakin. Saa ehdottaa jos tietää jonkun hyvän vaihtoehdon! Haluan sellaiset, joissa on hinta-laatusuhde kohdillaan, en sitä kaikkein halvinta tai kalleinta. Merkillä ei juuri ole väliä

Ihanaa lauantaita!


Ei kommentteja: